Johan 64 jr - Mannen in Ontwikkeling

Ga naar de inhoud

Een constatering om hulp te gaan zoeken voor stoornissen van allerlei hier niet nader te noemen gedragsproblemen, is een hele stap die als het even kan, hopelijk gaat leiden tot een oplossing van die bepaalde problematiek.

Al evenmin niet makkelijker is het om een therapeut te vinden die je vertrouwen wilt en kunt schenken en die op zijn manier helpt inzicht te krijgen in de problematiek waarvoor de hulp wordt gezocht en wiens kwaliteiten bijdragen tot adequate hulpverlening.

Voor mij is Jan Bettgens in beeld gekomen. Op zijn verzoek durf ik hier met een gerust hart een review te schrijven waarin ik mijn dank kan uitspreken voor de verleende hulp en de verrijking die de therapie mij heeft opgeleverd.

Mocht je hulp zoeken in de richting van gedragstherapie en persoonlijkheidsstoornissen, dan kan ik met de hand op mijn hart Jan aanbevelen. Deskundigheid in therapeutische behandelingen, inzicht in voorgelegde problematieken en geduldig in het uitleggen hoe dingen gebeuren in verstoorde relaties zijn kwaliteiten die Jan tot aanbeveling strekken.

Terug naar de inhoud